Αναζήτηση
Λέξη ή κωδικός προϊόντος:

Newsletter
Επιθυμείτε να σας ειδοποιήσουμε για προϊόντα και υπηρεσίες μας; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και πατήστε "Αποστολή".

Email:
Κωδ. : verification image, type it in the box
Πληροφορίες Αγορών
Τρόποι Αποστολής
Τρόποι Πληρωμής
Τρόποι Παραγγελίας

ΔΩΡΕΑΝ μελέτη – σχεδιασμός

Έμπειροι διακοσμητές αναλαμβάνουν τη μελέτη και τη σχεδίαση της επίπλωσης (ένας πάγκος, μια βιτρίνα..), καθώς και εξολοκλήρου (γυψοσανίδες, δάπεδα..) του επαγγελματικού σας χώρου.

Ο σχεδιασμός γίνεται με βάση τη λειτουργικότητα, την αισθητική, την ιδιαιτερότητα και φυσικά τον προϋπολογισμό της δικής σας μοναδικής επιχείρησης.

Έτσι, με κάθε προσφορά μπορείτε να έχετε μια πλήρη μελέτη με κατόψεις-όψεις, καθώς και τρισδιάστατες παρουσιάσεις μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, σχηματίζοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα για τον χώρο σας.

 

Τυποποιημένα προϊόντα

Ετοιμοπαράδοτες και λειτουργικές λύσεις για κάθε είδος καταστήματος.

Η μεγάλη πλειοψηφία των προϊόντων μας είναι δικής μας παραγωγής. Ελληνικά προϊόντα που συνδυάζουν την ποιότητα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Ειδικές Κατασκευές

Σε έκταση 2.500 τ.μ. στη Ν. Ιωνία Θεσσαλονίκης στεγάζεται η παραγωγική μας μονάδα.

Κατόπιν δικής μας μελέτης ή δικών σας σχεδίων, η εταιρία ΚΑΡΟΥΤΑΣ είναι σε θέση να υλοποιήσει το εκάστοτε έργο ανεξαρτήτως το είδος του επαγγελματικού σας χώρου.

Χωρίς κανένα περιορισμό, δημιουργούμε από ένα εξάρτημα προβολής, το εταιρικό σας σταντ, μέχρι και την ολοκληρωμένη επίπλωση της επιχείρησης σας.

Ειδικές κατασκευές από ξύλο, μέταλλο, κρύσταλλο και πλέξι γκλας προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες στις ανταγωνιστικότερες τιμές.

 

Εκθεσιακά περίπτερα

Η εταιρία ΚΑΡΟΥΤΑΣ αναλαμβάνει την επαγγελματική σας προβολή σε εκθέσεις σε όλη την Ελλάδα, στήνοντας εξολοκλήρου τη δομή του περίπτερου σας ή μέρος αυτού με συστήματα προβολής.

Υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης των κατασκευών, στον δικό μας χώρο, έως την επόμενη φορά που θα λάβετε μέρος σε μια έκθεση.

 

Κατασκευή - Ανακαίνιση

Στην εταιρία ΚΑΡΟΥΤΑΣ, κατόπιν δικής μας μελέτης ή δικών σας σχεδίων, αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία που έχει να κάνει με την ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου, όπως αποξήλωση, χωρίσματα, ψευδοροφές, επενδύσεις, χρωματισμούς, τζαμαρίες, ηλεκτρολογικά, επιγραφές.

Με την ευελιξία των δικών μας συνεργείων  μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη με ποιότητα, συνέπεια, και προπάντων οικονομία!

 

Μεταφορά - Τοποθέτηση

Με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας αναλαμβάνουμε τη μεταφορά καθώς και την τοποθέτηση των προϊόντων μας στο χώρο σας, σ´ όποιο μέρος της Ελλάδος κι αν βρίσκεστε.

 

ΚΑΡΟΥΤΑΣ e-shop

Στόχος μας η δημιουργία ενός εργαλείου στα χέρια του επαγγελματία, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα που καλύπτουν κάθε ανάγκη εξοπλισμού του καταστήματος σας.

Στο ΚΑΡΟΥΤΑΣ e-shop παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον επαγγελματικό σας χώρο, από τα συστήματα προβολής στους τοίχους μέχρι τις κρεμάστρες και τα πλέξι γκλας, με τον πιο γρήγορο, απλό και οικονομικό τρόπο!!

Με τη βοήθεια φωτογραφιών, διαστάσεων και αναλυτικών περιγραφών έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τα προϊόντα που σας ταιριάζουν, από τον χώρο σας, χωρίς καμία απολύτως μετακίνηση.

Και όλα αυτά χωρίς πιστωτική κάρτα.

 
Οδός Ιωνίας | Αγροτεμάχιο 389, Αριθμός 0 | 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκης | Τηλ: 2310 796137