Αναζήτηση
Λέξη ή κωδικός προϊόντος:

Newsletter
Επιθυμείτε να σας ειδοποιήσουμε για προϊόντα και υπηρεσίες μας; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και πατήστε "Αποστολή".

Email:
Κωδ. : verification image, type it in the box
Πληροφορίες Αγορών
Τρόποι Αποστολής
Τρόποι Πληρωμής
Τρόποι Παραγγελίας


Η εταιρία ιδρύθηκε το 1994 και οι τομείς δραστηριοποίησης της είναι ο εξοπλισμός και η ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων. Σκοπός μας είναι η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας ξεκινώντας από τη μελέτη και το σχεδιασμό, συνεχίζοντας με την κατασκευή και την επίπλωση και ολοκληρώνοντας με τα κατάλληλα συστήματαεξαρτήματα προβολής των προϊόντων ενός σύγχρονου καταστήματος.

Το γεγονός ότι οι ίδιοι παράγουμε τη μεγαλύτερη γκάμα των προϊόντων μας και το ότι διαθέτουμε τα δικά μας συνεργεία, για την κατασκευή του χώρου σας, μας κάνει ευέλικτους ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη.

 

Επισκεφτείτε το κατάστημα μας, που λειτουργεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς και τον εκθεσιακό - εργοστασιακό χώρο 2.500 τ.μ. στη Ν. Ιωνία, για να βρείτε αυτό που ζητάτε, με γνώμονα την ποιότητα και την καλύτερη οικονομική πρόταση. Οι έμπειροι διακοσμητές μας θα είναι πρόθυμοι να συζητήσουν τις ανάγκες της επιχείρησης σας και να σας δώσουν δωρεάν όλες τις απαραίτητες διακοσμητικές και τεχνικές συμβουλές.

 

Η εταιρία ΚΑΡΟΥΤΑΣ με την πείρα και την τεχνογνωσία της έχει αποδειχθεί ο καλύτερος συνεργάτης και για τους αρχιτέκτονες, διακοσμητές και μηχανικούς. Με την συνεργασία και την καθοδήγησή τους μπορούμε να κατασκευάσουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό, για την υλοποίηση του κάθε έργου τους, βρίσκοντας σε εμάς έναν αξιόπιστο και συνεπή συνεργάτη.

 

Τέλος, σας ευχαριστούμε ειλικρινά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.

 

Με εκτίμηση,

Καρούτας Γεώργιος


 
Οδός Ιωνίας | Αγροτεμάχιο 389, Αριθμός 0 | 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκης | Τηλ: 2310 796137